Jadłospis
Jadłospis 14.04.2025 r. – 16.04.2025 r.
SP klasy IV-VIII, Ośrodek R-W)
PONIEDZIAŁEK 14.04.2025r.
Pulpety wieprzowe gotowane, ryż, sos pomidorowy, sałata zielona z sosem słodko kwaśnym, owoc-banan, herbata z cytryną
Alergeny: 10,13,5,2
WTOREK 15.04.2025r.
Zupa pieczarkowa na wywarze mięsno-warzywnym, ziemniaki (masło i mleko 2%), jajko sadzone, wiosenna mieszanka warzyw na parze, owoc-jabłko, kompot owocowy
Alergeny: 5,10,13,2
ŚRODA 16.04.2025r.
Barszcz czysty z uszkami z mięsem, ziemniaki (masło i mleko 2%), pieczony udziec z kurczaka, kapusta młoda zasmażana z koperkiem, kompot owocowy
Alergeny: 13,10,5
CZWARTEK 17.04.2025r.
–
PIĄTEK 18.04.2025 r.
–
PRZEDSZKOLE I SP KLASY I-III
PPONIEDZIAŁEK 14.04.2025r.
Pulpety wieprzowe gotowane, ryż, sos pomidorowy, sałata zielona z sosem słodko kwaśnym, owoc-banan, herbata z cytryną
Alergeny: 10,13,5,2
WTOREK 15.04.2025r.
Zupa pomidorowa z makaronem na wywarze mięsno-warzywnym, ziemniaki (masło i mleko 2%), jajko sadzone, wiosenna mieszanka warzyw na parze, owoc-jabłko, kompot owocowy
Alergeny: 5,10,13,2
ŚRODA 16.04.2025r.
Barszcz czysty z uszkami z mięsem, ziemniaki (masło i mleko 2%), pieczony udziec z kurczaka, marchew mini na parze, kompot owocowy
Alergeny: 13,10,5
CZWARTEK 17.04.2025r.
–
PIĄTEK 18.04.2025 r.
–
Smacznego!